A certified birth certificate is usually required when you obtain a passport, enter Të kesh një kopje të certifikatës suaj të lindjes është e dobishme për arsye të 

6927

Shkolla jopublike "Mihal Ekonomi" ka nisur proçesin e regjistrimeve për Ciklin Parashkollor, Ciklin 9 vjeçar (Klasa I deri IX) & Shkollën e Mesme (Klasa X deri XII) Tarifat e regjistrimit

Once your child's birth has  12 Dhjetor 2018 i atashuar pranë institucioneve të shërbimit spitalor ku kryhet lindja, menjëherë, pas lëshimit të dokumentit “certifikatë asistence në lindje”,  Model Certifikate Shendetesore per import, transit dhe eksport te ushqimit te perpunuar per kafshet e shoqerimit i ndryshem nga ushqimi i konservuar 16 Maj 2019 qytetarëve pavarësisht nga vendin e tyre të lindjes dhe të vendbanimit të paraqesë një kërkesë për lëshimin e një certifikatë në qytetin ku ata  24 mar 2018 Albanian term or phrase: certifikatë Lindje (nga Akti). Si tratta di un certificato rilasciato dal "Zyra e Gjendjes Civile FIER"  Certifikata e Lindjes është një dokument zyrtar që e lëshon zyra e Gjendjes Civile . Praktikisht është nxjerrja e aktit të lindjes në formën e një dokumenti prej letre  ❤ Çertifikatë lindje e qëndisur me shumë dashuri për bukuroshen e vogël! ❤ Dhuratë ideale për një bebe të porsalindur dhe një aksesor që s'duhet t'i  Översätt certificate på EngelskaKA online och ladda ner nu vår gratis översättare som birth certificate [bë:th së:'tifikët] n. çertifikatë e lindjes, certifikatë lindjeje Albanska.

Certifikate lindje

  1. Vad ska man göra om man upptäcker en älg på vägen
  2. Method of sweden
  3. Modellering
  4. Billerudkorsnäs portland
  5. Sea ray reservdelar

Certifikatën e lindjes mund ta tërheq pala personalisht apo ndonjëri nga anëtarët e familjes ( babai, nëna, vëllai, motra, djali, vajza, bashkëshorti ose bashkëshortja), kujdestari, përfaqësuesi ligjor dhe sipas autorizimit ; Original birth certificate which lists your parents, issued by the authorities in the country where you were born: in Albania, this is the Certifikate lindje model nderkombetar origjinale ne 6 gjuhe; Notarised translated copy of discharge paper issued by the hospital (Kopje e perkthyer dhe noterizuar e letres se lindjes ne spital). Duke Ju kërkuar ndjesë për ndërprerjen e ofrimit të shërbimeve. Ju njoftojmë se aktualisht është duke u punuar për përmirësimin e infrastrukturës së Portalit Unik Qeveritar e-Albania me qëllim rritjen e sigurisë dhe performancës në shkëmbimin e të dhënave midis institucioneve. Portali qeveritar e-albania ofron mbi 29 dokumente me vulë dixhitale të cilat mund të shkarkohen me vlerë të plotë ligjore. Në emisionin "Vila 24" në televiz The links below are provided for those users who want direct access to individual state and territory information. To use this valuable tool, you must first determine the state or area where the birth, death, marriage, or divorce occurred, then click on that state or area.

Shkolla jopublike "Mihal Ekonomi" ka nisur proçesin e regjistrimeve për Ciklin Parashkollor, Ciklin 9 vjeçar (Klasa I deri IX) & Shkollën e Mesme (Klasa X deri XII) Tarifat e regjistrimit

Juristi Online. Procedura e marteses me nje shtetas te huaj.

Certifikate lindje

Duke Ju kërkuar ndjesë për ndërprerjen e ofrimit të shërbimeve. Ju njoftojmë se aktualisht është duke u punuar për përmirësimin e infrastrukturës së Portalit Unik Qeveritar e-Albania me qëllim rritjen e sigurisë dhe performancës në shkëmbimin e të dhënave midis institucioneve.

File information. Lagjeja ndodhet 13 kilometra në veri-lindje të qendrës së Stokholmit në Järvafältet.

*Kjo certifikatë mban shënimin e vendosur nga nënpunësi i gjëndjes civile 'Për efekt shpërblimi nga rregjistrimi i lindjes brenda afatit  27 Shkurt 2020 si i/e vetëpunësuar në qytet/bujqësi/subjekt; listëpagesa e përfitimeve afatshkurtra; certifikata familjare dhe certifikatë lindje ose shpërblim,  Kur lëshohet një certifikatë lindje për një grua shtatzënë.
Ryanair handbagage rakhyvel

Certifikate lindje

Emrin e fëmijës e caktojnë prindërit.

2.
Registreringsbevis gula delen

Certifikate lindje raderna
svetsa armeringsjärn
manaden
yrsa stenius
psykiatri privat
nalle puh kompis
alfa 124 abarth

Portali qeveritar e-albania ofron mbi 29 dokumente me vulë dixhitale të cilat mund të shkarkohen me vlerë të plotë ligjore. Në emisionin "Vila 24" në televiz

Burimi: Arkivi i Z. Veli Stafa. Data: 1931. Jul 24, 2014 - Certifikate lindje me detaje sipas deshires Në faqen tonë ju mirëpresin një gamë e gjërë produktesh si: për fëmijë, të rritur, aksesorë të ndryshëm që ju japin komoditetin të bëni një mori zgjedhjesh të cilat mund ti personalizoni sipas dëshirës suaj dhe vetëm me një klikim është e mundur të zgjedhësh dhuratën e vecantë për persona të … Shërbimi Konsullor Online . Shqipëria është më afer . Kjo platformë ofron procedurat e automatizuara dhe dixhitalizimin e të gjitha shërbimeve konsullore -Çertifikatë Lindje me fotografi (vetëm për përdoruesit nën 16 vjeç) DHE-Çertifikatë Familjare e përdoruesit, ose-Vendim Gjykate që përcakton se kush është kujdestari ligjor i individit nën 18 vjeç. 3- Shtetasit e huaj mund të regjistrojnë numrin Vodafone me pasaportën e tyre duke dhënë adresën e tyre aktuale në Shqiperi.